Gadis berani putuskan bekalan elektrik kampung sebab nak jumpa BF

Gadis berani putuskan bekalan elektrik kampung sebab nak jumpa BF

Hanya kerana mahu jumpa dengan teman lelakinya secara rahsia tanpa pengetahuan keluarga dan orang kampung, seorang gadis sanggup memutuskan bekalan elektrik kawasan kampungnya.

Meskipun berjaya membantunya untuk bertemu dengan teman lelaki dari kampung sebelah namun, tindakan gadis yang dikenali sebagai Preeti Kumari itu telah mendatangkan satu masalah besar buat kampungnya.

Gadis berani putuskan bekalan elektrik kampung sebab nak jumpa BF

Ia susulan meningkatnya aktiviti jenayah dan kecurian yang berlaku sehingga memporak-perandakan kampungnya selama hampir seminggu.

Selepas lebih seminggu bergelap, orang kampung kemudiannya melaporkan masalah elektrik ini kepada syarikat berkenaan namun, siasatan dibuat pihak berkenaan mendapati tiada sebarang isu pada infrastruktur elektrik kampung berkenaan.

Sehinggalah satu hari, persoalan mereka akhirnya terjawab apabila Preeti ditangkap bersama teman lelakinya, Rajkumar oleh penduduk kampung yang melakukan rondaan di sekitar kawasan kampung.

Berang dengan kebenaran yang terungkap, penduduk kampung dikatakan memukul Rajkumar dengan menggunakan kayu namun sempat melarikan diri.

Penduduk kampung kemudiannya bersetuju untuk menyatukan Preeti dan Rajkumar bagi mengelakkan isu bekalan elektrik terputus dari terus berlaku.

BACA JUGA:

Hana Ismail luah rasa mengenai Da’i Syed selepas keguguran anak pertama

Sejuk perut ibu bila anak suka solat, bagi kain pelikat teruja macam dapat PlayStation! Reaksi budak 8 tahun ini buat netizen kagum

Mengejutkan! Rupanya filem Walid bukan sahaja tayang di Malaysia, tapi siap masuk panggung Amerika