Kerana Ira Kaza, rosak susu sebelanga…Ramai boikot produk Aliff Syukri

Kerana Ira Kaza, rosak susu sebelanga…Ramai boikot produk Aliff Syukri

Sesi siaran langsung TikTok penyanyi dan usahawan kontroversi Datuk Seri Aliff Syukri dengan isteri kepada pengarah Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar menarik perhatian netizen di laman sosial.

Menerusi sesi TikTok Live itu, Ira bersama anak perempuan kepada Aliff iaitu Qadejah El Zahra berkongsi pengalaman bekerjasama sebagai model tudung jenama usahawan sensasi itu.

Kerana Ira Kaza, rosak susu sebelanga…Ramai boikot produk Aliff Syukri

“Kak Ira such a wonderful person to talk with and to also work with. Dia seorang yang memahami dan tak susah untuk bekerjasama… dia sangat senang untuk bekerja sekali,” ujarnya

Malah Aliff turut memuji anak kepada aktor terkenal Kazar itu yang dianggap seorang yang merendah diri selain berharap dapat bekerjasama lagi selepas ini.

“Saya banyak bekerjasama dengan banyak artis… Ira ini very simple, very humble dan saya berharap sangat dapat bekerjsama lagi dengan Ira,” kata Aliff.

Rata-rata netizen di ruang komen juga memuji kecantikan Ira Kazar dan ada juga segelintir mereka yang beranggapan wajah isteri Syamsul itu seperti pelakon Sari Yanti.

Bagaimanapun, ada juga netizen yang berpendapat Aliff Syukri sepatutnya mencari model selain Ira yang sebelum ini mencetuskan kontroversi.

BACA JUGA:

Lelaki kongsi rahsia menu unik, rupanya hari-hari makan koko crunch campur kari ayam

Trauma, angkara bubur terbakar pesawat terus mendarat cemas

Suasana pilu, Agong besar hati beri hadiah pada balu nahas pesawat Elmina