Netizen lelaki mahu jadikan Abang Tesla idola, idam peluk 2 wanita macam Abang Tesla

Perkongsian influencer, Abang Tesla yang memaklumkan akan berangkat mengerjakan umrah bersama kedua-dua isterinya telah mendapat perhatian netizen semula.

Mana tidaknya, dalam posting tersebut, buat pertama kalinya dia berkongsi wajah isteri kedua, Syafiqah Hanafi yang turut ada bersama Abang Tesla dan isteri pertamanya, Nurmajdina Jamari.

“Abang inspirasi saya”
Terbaru, Abang Tesla atau nama sebenarnya Mohammad Khaliltizam Yusri telah memuat naik video berjalan berpelukan dengan kedua-dua isteri sambil masing-masing tersenyum lebar di media sosial.

Netizen lelaki mahu jadikan Abang Tesla idola, idam peluk 2 wanita macam Abang Tesla

Apa yang menarik perhatian adalah komen-komen daripada netizen terutamanya golongan lelaki apabila sudah berani ‘bersuara’ dengan mengatakan bahawa influencer berkenaan ‘idola’ mereka buat masa sekarang kerana dapat ‘mendamaikan’ kedua-dua isteri.

Hal ini sudah tentu bertolak belakang dengan video di awal munculnya isu Abang Tesla ini kerana ramai yang mengecam hebat tindakannya memuat naik video tiga jam sebelum mendirikan rumah tangga sekali lagi dengan wanita lain.

Tedahulu, isu influencer berusia 28 tahun itu yang memadukan isteri pertamanya telah mendapat kecaman ramai lebih-lebih lagi selepas ada dakwaan mengatakan dia berpoligami disebabkan zuriat.

Walaupun ramai kaum isteri ‘meradang’ apabila melihat Abang Tesla memuat naik momen isteri pertamanya menangis teresak-esak selepas diberitahu bakal dimadukan, wanita berkenaan dilihat tetap setia dengan suami dan seakan reda dengan takdir perkahwinannya.

Semoga yang terbaik buat mereka semua dan mendapat kebahagian yang dicari.

BACA JUGA:

Patutlah terik, rupanya bumi alami tempoh paling panas sepanjang tiga bulan ni

Wanita kongsi 17 petua untuk tambah skill memasak, barulah power!

Khairul Aming umum jualan Sambal Nyet cecah jutaan ringgit, netizen puji sikap ‘humble’