Netizen terkejut muka aeril berubah, rupa rupanyaa..

Netizen terkejut muka aeril berubah, rupa rupanyaa..

Menerusi sebuah klip video di laman Tiktok milik wawazainal menunjukkan pelakon wanita dan usahawan tersebut sedang bersiap untuk menghadiri sebuah ‘event’. Klip video tersebut menunjukkan Wawa Zainal yang sedang menyiapkan wajahnya sambil mempromosikan produk miliknya iaitu Wawa Cosmetics.

Ketika itu juga, suaminya iaitu pelakon lelaki Aeril Zafrel menghampirinya dan mula mengalihkan perhatian isterinya itu dengan meletakkan ‘pampers’ di atas kepalanya. Reaksi Wawa Zainal yang terkejut melihat pakaian lampin anaknya di atas kepalanya itu mengejutkan ramai. Wawa turut menegur Aeril untuk menunaikan solat secepatnya sebelum dirinya itu tersentuh Aeril.

Beberapa minit kemudian, Wawa yang ingin menyiapkan wajah Aeril dengan ‘Light MakeUp’ itu mula meletakkan beberapa produk miliknya di wajah suaminya itu. Apabila Wawa mula meletakkan Sunscreen, ramai yang terkejut kerana produk tersebut sering mendapat ‘review’ yang bagus, namun mengandungi White Cast yang tinggi. Beberapa individu meninggalkan komen mengenai produk Sunscreen Wawa tersebut dengan menyatakan bahawa White Cast tersebut menakutkan mereka.

Ada juga yang mengatakan bahawa mereka keliru sama ada Wawa Zainal ataupun Aeril Zafrel yang merupakan penduduk Sabah. Ramai juga yang mengatakan bahawa mereka suka melihat hubungan mesra suami isteri kedua-dua pasangan tersebut.

Lihat klip video di bawah:

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @daebakingcosmetics

Lihat apa kata orang ramai:

@si budak mira: konfius ku bha , sapa sebenarnya orang sabah ni 🤣🤣

@Tunturu_Olumis: aku ada swipe terus btl² swipe hilang 😂

@Yours🎧🤍: ” kau diam ” I woulddddd laugh and cry😭😭😂😂

@Dayang: “ada girlfrien ku…japp kau diam…aku ada swipe”aduinah macm ii bah korng nii,sbb ni la aku minat sma kmurang dua😌😌

@(;´༎ຶٹ༎ຶ`)☞🐥 ˢᵉᵏᵉᵗᵘˡ ˢᵘᴬ |🔒❤: batal doh air semayang😂😂

@hafizihaziq: teruk white cast sunscreen tu

@nurkamiliailyana: COMELLAAHH WAWA NII EIII 😂🤍 aeril pon layan je dia nak make up hahhahahahaha. comel je lambat dia perasan suami dia letak atas kepala dia tu 😂

@Jay: igt eh jgn sebab vid ni korg senang percaya lelaki lupa ker korg ckp day by day trauma nk kawin 😌 dulu dulu

baca juga:Bapa tidak sokong bukan penghalang, gadis muda ikut jejak bapa sebagai petani sawah