Pasangan sanggup berhabis duit demi makan diudara,”pengalaman lebih kepada pemandangan, bukan makanan,”

Sebuh agensi pelancongan Brazil mmenawarkan peluang unik kepada mereka yang gemarkan keseronokan dan cabaran dengan menyediakan sesi perkelahan tergantung di atas Cascata da Sepultura, di Rio Grande do Sul.

Pengalaman yang menakjubkan itu baru-baru ini menjadi tular selepas klip pendek disiarkan pasangan dari Amerika yang mencubanya.

Dalam video itu, Christianna Hurt dan teman lelaki penyanyi rapnya ‘OnPointLikeOp’ boleh dilihat sedang bersantai sambil menikmati makanan ringan dan segelas wain merah di meja kayu yang digantung pada wayar logam tinggi di atas Cascata da Sepultura.

Pasangan sanggup berhabis duit demi makan diudara,"pengalaman lebih kepada pemandangan, bukan makanan,"

Keseluruhan pengalaman yang berlangsung selama 15 minit itu berharga kira-kira RM2,089 ($450).

“Ia hanya kira-kira 15 minit… pengalaman lebih kepada pemandangan, bukan makanan,” kata Christianna sambil menambah bahawa dia dan pasangannya perlu memandu pacuan empat roda untuk sampai ke air terjun tersebut.

Kedua-duanya diikat pada tali pinggang keselamatan dan duduk di meja berkelah yang tergantung kukuh.

Walaupun lokasi yang luar biasa, kebanyakan daripada ribuan orang yang mengulas mengenai rakaman itu mengakui bahawa mereka pastinya panik untuk menikmati perkelahan yang begitu tinggi di atas Cascata da Sepultura.

BACA JUGA:

Tak sangka fakta ni betul! Ini punca kereta model baharu cepat terbakar

5 genetik mutasi yang menjadikan manusia ini sangat unik – “Macam X-Men”

Selalu kutuk member dalam status Whatsapp? Ketahui hukumnya