Penantian Janna Nick dan Dini bergelar ibubapa kini tiba, “Ada baby dah ke?” – Netizen

Penantian Janna Nick dan Dini bergelar ibubapa kini tiba, “Ada baby dah ke?” – Netizen

Setiap perkahwinan pastinya diingini adalah mempunyai cahaya mata pula. Kehadiran insan ketiga iaitu bayi sebagai tanda cinta perkahwinan tersebut sangat dinantikan. Janna Nick dan Dini sudah hampir 3bulan berkahwin dan tidak lagi berahsia tentang soal anak. Janna memang menyatakan bahawa telah bersedia menjadi ibu namun kekangan masa amat menganggu mereka namun masih menanti kehadiran bayi.

Sesuai dengan perkongsian Dini yang bakal menantikan bayi mereka lahir, mereka sangat sweet dan mereka tidak kisah sekiranya dapat dikurniakan awal menjadi ibubapa meskipun mereka diusia yang masih muda.

Penantian Janna Nick dan Dini bergelar ibubapa kini tiba, "Ada baby dah ke?" - Netizen

Tidak berkongsikan info yang tepat dan melihat perkongsian Dini dengan kapsyennya membuatkan ramai yang memahami sebagai Janna dan beliau bakal mempunyai kehadiran insan baharu.

Bukan sahaja mereka bergembira malah jika ia benar sudah tentu para peminat semua akan merasa turut gembira kerana penantian bayi daripada mereka sangat ditunggu-tunggu. Sudah pasti comel kan.

Jika melihat posisi dan postur bdan Janna tidak ada lagi baby bump, namun melihat kapsyen Dini seolah menjelaskan bahawa Janna sedang berbdan dua dek kerana mereka plus one bermaksud tambah satu.

Sudah semestinya benda gembira dan berita yang gembira sebegini perlu dikongsikan dan mungkin Dini dan Janna belum sedia untuk berkongsikan berita tersebut namun mungkin sedikit memberikan hint kepada peminat mereka.

Pasangan ini sangat akrab dan sudah lama bercinta, pada hari pernikahan mereka ramai yang mengucapkan tahniah dan ramai yang turut sama bergembira dek kerana berjayanya mereka berkahwin dan kini menunggu masa kehadiran bayi mereka pula.

Lihat komen-komen yang baik-baik, ramai yang sedar akan kapsyen Dini dan mereka bertanya tentang kehamilan Janna. Jika benar hamil pasti ramai yang mengucapkan ucapan tahniah dan sudah pasti ramai yang tak sabar melihat wajah bayi mereka.

Mungkin mereka belum bersedia nak berkongsi akan tetapi mereka cuma berikan hint namun jika sudah benar hamil, tahniah diucapkan. Semoga kedua selamat, dan tak sabar nak tengok wajah anak Dini dan Janna.

BACA JUGA:

Lelaki kongsi rahsia menu unik, rupanya hari-hari makan koko crunch campur kari ayam

Trauma, angkara bubur terbakar pesawat terus mendarat cemas

Unik! Remy Ishak beri nama anak sulung berbau unsur melayu, “1 dalam dunia nama anak dia ni…”