Rakan gurau kasar gigit cuping telinga masa mengaji sehingga putus

Satu kejadian tragis berlaku di Surabaya, Indonesia kepada seorang budak berumur 13 tahun yang putus cuping telinganya ketika dalam kelas mengaji.

Menurut Tribun, akibat kejadian tersebut, mangsa yang digigit di telinga kirinya itu berlumuran darah dan dikejarkan ke hospital untuk rawatan.

Ketua Perhubungan Awam Jabatan Polis Kota Pasuruan, M Junaidi berkata, kejadian itu berlaku sekitar jam 4 petang (waktu tempatan) pada Rabu lepas.

Rakan gurau kasar gigit cuping telinga masa mengaji sehingga putus

Mangsa dan suspek yang berumur 13 tahun itu sedang mengikuti kelas mengaji sebelum berlakunya pertengkaran.

“Ustaz menyuruh anak muridnya membaca dibaca (tradisi membaca atau melantunkan selawat ke atas Nabi Muhammad SAW).”

“Oleh kerana bacaan terlalu panjang, dia membahagikan tugas menyaksikan mangsa dan suspek diminta membacanya secara berganti-ganti. Kedua-dua remaja itu juga diminta mendengarkan bacaan masing-masing.”

Tambah beliau, pergaduhan mula tercetua apabila suspek enggan mendengar bacaan mangsa dan keadaan jadi tegang sampaikan suspek menggigit cuping telinga rakan sampai putus.

“Kejadian ini sudah dilaporkan oleh keluarga mangsa dan kita membuka kertas siasatan. Apa pun, kes ini masih diteliti kerana kedua-duanya masih di bawah umur.”

Agak scary juga dengan kes ni, sampai putus cuping telinga tu.

BACA JUGA:

Gadis kongsi detik cemas dengan lipas, mula- mula dia merayap di badan lepastu ghaib!

Lelaki dedah rezeki mencurah-curah lepas buat benda ni walaupun rasa geli

Kembang tekak bila tengok proses budu, selalu asyik makan je rupanya ini proses penghasilan budu yang ramai terkejut bila tahu