”Shuib tak salah memilih”, suara Watie sibijik arwah Siti Sarah

”Shuib tak salah memilih”, suara Watie sibijik arwah Siti Sarah

Jika sebelum ini ramai yang mengecam akan pasangan Shuib iaitu Watie tetapi selepas melihat perkahwinan mereka direstui oleh ahli keluarga apatah lagi anak-anak Shuib, ramai yang semakin menyukai Watie.

Melihat perkongsian Watie bersama dengan Dekta anak perempuan Shuib yang kini telah menjadi anak kepada Watie juga panggilan sebelum ini adalah aunty tetapi selepas berkahwin Watie tidak mahu mendengar aunty itu lagi.

”Shuib tak salah memilih”, suara Watie sibijik arwah Siti Sarah

Selepas berkahwin panggilan untuk Watie adalah mami dan sehingga kini mereka memanggil mami dengan menganggap Watie adalah ibu kandung mereka meskipun mereka mempunyai kerinduan kepada ibu mereka iaitu arw4h Siti Sarah.

 

Nampak tulus dan ikhlas pandangan mata Watie terhadap Dekta dan kepada anak-anak Shuib juga, malah anak-anak Shuib juga turut manja dengan Watie dan memang sudah selesa sehingga kini.

Banyak-banyak perkongsian Watie kali ini Watie berkongsikan video beliau bersama Dekta dengan rakaman yang bersahaja seperti menyanyikan lagu kegemaran suami dia. Di hujung video beliau mencium dan itu membuatkan ramai yang tersentuh.

Malah beliau pasti faham juga akan kasih sayang mereka terhadap ibu kandung mereka yang tidak boleh dipadam tetapi kini hatilah yang menjadi ibu kepada mereka.

Walaupun ramai yang mengatakan bahawa Watie mahu harta semata-mata tetapi pengikut Watie menjelaskan bahawa Watie juga ada harta sendiri yang tidak perlu melihat harta Shuib.

Itulah di antara komen komen netizen. Shuib kini bahagia bersama Watie apatah lagi netizen kini sudah semakin berundur untuk berkata yang tidak baik kepada mereka. Bukan itu sahaja, netizen juga memohon agar mereka mendoakan yang baik-baik sahaja.

Bukan itu sahaja Watie juga pandai mengambil hati anak-anaknya. Malah semua anak-anak Shuib selesa dan rapat dengannya. Sehinggakan anak yang lain akan merasa cembvru jika mereka tidak mendapat pelokan yang sama.

BACA JUGA:

Bilik anak Dato’ Siti Nurhaliza serupa hotel! Bagi inspirasi pada netizen

Tahniah! UiTM bakal memberi diploma kepada 26,000 pelajar

Pemuda Perpaduan paranoid, gesa SPRM membuat siasatan tentang dana khas RM30 juta